S NESTRPLJENJEM SE OČEKUJE NJEGOV NASTUP: Koncert Zdravka Čolića u pulskoj Areni rasprodan u rekordnom roku

Uz Čolića, publiku će u pulskom amfiteatru na pozornici dočekati i veliki međunarodni simfonijski orkestar.

  • Estrada

  • 07. Jul. 2023  

  • 0

Istarski, ali i regionalni obožavatelji lika i djela Zdravka Čolića s nestrpljenjem su iščekivali priliku da nakon pet godina ponovno uživaju u nastupu ove muzičke legende.

Koncertom koji će se održati 25. avgusta u pulskoj Areni, jedan od najvećih i najcjenjenijih regionalnih muzičara ispunit će im tu dugoočekivanu želju. Očekivano, interes publike bio je iznimno velik, što je rezultiralo rasprodanim koncertom čak mjesec i pol dana ranije, što ga zasigurno čini jednim od najiščekivanijih događaja godine.

Uz Čolića, publiku će u pulskom amfiteatru na pozornici dočekati i veliki međunarodni simfonijski orkestar, u sastavu od čak 50 vrhunskih muzičara, sjajnih instrumentalnih solista, pod ravnanjem dirigenta Fedora Vrtačnika. Upravo ovaj glasoviti dirigent potpisuje i aranžmane posebno za ovu priliku odabranog repertoara, navodi Jutarnji.hr.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...