GRADONAČELNIK MOSTARA ČESTITAO LANI PUDAR: "Ponovno si nas sve učinila ponosnima i na najbolji način promovirala naš Mostar i cijelu Bosnu i Hercegovinu"

"Velike čestitke našoj Mostarki Lani Pudar..."

  • Vijesti

  • 08. Jul. 2023  

  • 0

Gradonačelnik Mostara Mario Kordić čestitao je sjajnoj plivačici Lani Pudar na još jednom velikom uspjehu. 

"Velike čestitke našoj Mostarki Lani Pudar i cijelom timu na osvojenoj zlatnoj medalji u utrci 200 metara delfin na Europskom juniorskom prvenstvu u Beogradu.

Ponovno si nas sve učinila ponosnima i na najbolji način promovirala naš Mostar i cijelu Bosnu i Hercegovinu. Lana ti si primjer kako se napornim radom i velikim odricanjima mogu postići vrhunski rezultati i tvoj sportski put najbolja je motivacija za sve talentirane sportaše u BiH da nastave raditi na ostvarenju svojih snova", poručio je gradonačelnik Kordić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...