"KAKVO DNO DNA, NAPLATILA BIH KAZNU": Snimak sa plaže u Budvi šokirao je sve (VIDEO)

Reakcije na snimak su bile različite

  • Regija

  • 09. Jul. 2023  09. Jul. 2023

  • 2

Nedavno se na popularnoj Instagram stranici "podgorički.vremeplov" pojavio snimak koji je privukao pažnju velikog broja ljudi. Na snimku je zabilježen prizor sa plaže "Jaz" u Crnoj Gori, jedne od popularnih destinacija kod Budve.

Na snimku se mogla vidjeti grupa turista koji su na svoj način uživali u ljetovanju. Ono što je iznenadilo mnoge je činjenica da su donijeli jagnje i pekli ga nasred plaže. Jagnje su okretali na ražnju, dok su u pozadini vidljivi suncobrani i ležaljke.

Ovakvi prizori nisu rijetkost na popularnim ljetovalištima, ali snimak je izazvao šok i nevjericu kod mnogih. Mnogi su se zapitali kako je moguće da se ovakve stvari dešavaju na javnim mjestima kao što je plaža, gdje se očekuje da se pridržavaju određenih pravila i normi.

Reakcije na snimak su bile različite. Dok su neki smatrali da je ovo neprikladno ponašanje koje narušava estetiku plaže i atmosferu, drugi su isticali da svako ima pravo na svoj način da provede odmor i da se ne treba osuđivati takve situacije.

Komentari ispod snimka su se samo nizali."Da li je moguće ovo?!", "Naplatila bih kaznu za ovo da bi to ljetovanje otplaćivali narednih 10 godina", "Kakvo dno dna", "Srećno svima koji slave... napraviše od Budvanskih plaža vašar u maloj Moštanici", "Ljudi uživaju to je to, a i ovaj sto snima da nije ovakav vjerovatno bi sjedeo sa njima i čekao da se ispeče", "Čobani su ranije čuvali ovce. Danas ih okreću po plažama", bili su neki od komentara.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...