GENI SU ČUDO: Nevjerovatna fotografija porodice Zinedinea Zidanea hit na internetu...

Legendarni Zizou u 51. godini života djeluje impresivno, ništa lošije nego u igračkim danima.

  • Show

  • 10. Jul. 2023  

  • 0

Luca Zidane, sin legendarnog Zinedinea Zidanea, objavio je fotografiju na Instagramu na kojoj se nalazi njegova porodica, a malo je reći da su u zavidnoj fizičkoj formi.

Golman španjolskog drugoligaša Eibara stoji pokraj oca Zinedina i majke Veronique uz preostalu braću: Enza (28), Thea (21) i najmlađeg Eylaza (17).

Niti jedan od sinova nije došao na nivo oca, ali svi igraju profesionalni nogomet u nižim razredima španjolskog nogometa.

Legendarni Zizou u 51. godini života djeluje impresivno, ništa lošije nego u igračkim danima, ali treba odati i počast Veronique koja nakon četiri poroda izgleda sjajno.

Zidane uživa u odmoru od trenerskog posla još od ljeta 2021. godine kada je napustio klupu Real Madrida, povezivalo ga se prošlo ljeto s PSG-om, ali Zizou je odlučio odbiti saudijske milione.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...