SPEKTAKULARAN POVRATAK LEGENDARNOG FRANCUZA: Thierry Henry govorio o povratku Zinedinea Zidanea u trenerske vode, pa razočarao navijače talijanskog velikana...

"Slobodna Bosna" je jučer izvijestila o najavi Zinedinea Zidanea koja je iznenadila nogometni svijet.

  • Sport

  • 26. Okt. 2022  26. Okt. 2022

  • 0

legendarni francuski nogometaš Thierry Henry na CBS Sports Golazo govorio je o Zinedineu Zidaneu i Juventusu:  "Povezivali su ga s mnogo klubova, ali to se nikada nije dogodilo. Ne mislim da će Zizou to htjeti učiniti". "Vidim Zidanea kako čeka reprezentaciju Francuske - i to bi imalo potpunog smisla", kazao je Henry. alt Podsjetimo, "Slobodna Bosna" je jučer izvijestila o najavi Zinedinea Zidanea koja je iznenadila nogometni svijet. Prema pisanju francuskih medija, bivši trener Real Madrida mogao bi nakon Svjetskog prvenstva u kataru sjesti na klupu reprezentacije Francuske. Više pročitajte OVDJE. (SB)  

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...