SVE OSTAVILA BEZ TEKSTA: Sofia Vergara objavila fotku sa ljetovanje, ljudi ne mogu vjerovati da ima 51 godinu (FOTO)

"Izgleda kao da ima 24 godine..."

  • Show

  • 10. Jul. 2023  

  • 1

Sofia Vergara pohvalila se fotkama s ljetovanja u Italiji na Instagramu na kojima je pozirala u zelenom kupaćem kostimu. 

Otkrila je da je prikupila 30.000 pratitelja i zahvalila svim svojim fanovima na podršci, a oni su u komentarima izrazili nevjericu zbog glumičinog izgleda u 52. godini.

"Ona je nedavno navršila 25 godina?", "Stvarno, Sofia, šta ti jedeš?", "Kako joj ovo uspijeva?", "Ova žena trebala bi biti na zastavi Kolumbije", "Bez imalo sumnje, najljepša žena u svemiru", "Savršena", "Izgleda kao da ima 24 godine", samo su neki od komplimenata koje je dobila.

Glumica je nedavno snimljena u izlasku sa sinom Manolom Gonzalezom Vergarom (31), kojeg je rodila kada je imala 19 godina. Paparazzi su ih uhvatili ispred restorana na Beverly Hillsu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...