POMRAČENJE UMA: Majka (20) pokušala zadaviti svoju devetomjesečnu bebu

"Dijete je od sinoć u bolnici i sa svojim je ocem. Na koži vrata se vide tragovi koji mogu ukazivati na davljenje", kazao je izvor

  • Hronika

  • 16. Jul. 2023  

  • 0

20-godišnja djevojka iz okoline Kladova u Srbiji uhapšena je zbog sumnje na to da je počinila krivično djelo nasilja u porodici. Policija vjeruje da je 20-godišnjakinja pokušala ugušiti svoju devetomjesečnu bebu, prenosi Telegraf.

Beba je stabilno

"Osumnjičenoj je određeno zadržavanje do 48 sati i ona će, uz krivičnu prijavu, biti privedena Osnovnom javnom tužilaštvu u Negotinu", navodi se u policijskom saopćenju. Djevojci su također u skladu sa Zakonom o sprječavanju nasilja u porodici izrečene dvije hitne mjere - privremeno udaljenje iz stana i zabrana prilaska djetetu.

Beba se nalazi u bolnici u Negotinu i trenutno je stabilno. "Dijete je od sinoć u bolnici i sa svojim je ocem. Na koži vrata se vide tragovi koji mogu ukazivati na davljenje", kazao je izvor za Blic.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...