CURE NOVI DETALJI HAOSA U NARODNOJ SKUPŠTINI REPUBLIKE SRPSKE: Nenad Stevandić priznao sve, Petko Rankić prijavio da je fizički napadnut…

Obavješten je i dežurni tužilac.

  • Mini market

  • 18. Jul. 2023  18. Jul. 2023

  • 1

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nenad Stevandić izbacio je potpredsjednika parlamenta Petka Rankića iz kabineta nakon prepirke, a Rankić je prijavio da je fizički napadnut.

"Danas sam naložio potpredsjedniku NSRS Petku Rankiću da izađe iz mog kabineta jer sam prekinuo sastanak radi njegovog ponašanja i ometanja rada. Poslušao je nakon mog insistiranja. Spinuju se 'senzacionalne informacije' pa da se zna istina", napisao je Stevandić na društvenim mrežama.

Prema najnovijim saznanjima Rankić je prijavio da je dobio prijetnje i da je fizički napadnut, ali nakon svega otišao je i na ljekarski pregled.

Obavješten je i dežurni tužilac.

Inače, između Stevandić i Rankića odavno postoje tenzije. Na prošlom Kolegiju NSRS-a povod su bili treptači na Rankićevom službenom vozilu.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...