REUF BAJROVIĆ ŠOKIRAN ISTUPOM SABINE ĆUDIĆ: „Republika Srpska joj država, ova osoba ne zna baš ništa…“

-Ovo je nivo indijanaca koji su oduševljeni vatrenom vodom predavali zemlju kolonizatorima, poručio je Bajrović na Twitteru.

  • Mini market

  • 21. Jul. 2023  

  • 7

Ne stišavaju se reakcije na društvenim mrežama nakon istupa Sabine Ćudić.

Podsjetimo, Mahir Mešalić, šef Kluba zastupnika DF-a u Zastupničkom domu Parlamenta bh. entiteta Federacija Bosne i Hercegovine oglasio se nakon što ga je u programu N1 izvrijeđala Sabina Ćudić iz Naše stranke.

Ćudić je govoreći o Dennisu Gratzu i njegovim ranijim izjavama koji je kazao da “Naša stranka trpi poniženja da bi ostala na vlasti” pa je u odgovoru spomenula Mešalića.

"Meni bi bilo daleko ponižavajuće bilo da budem predsjednik stranke, nestanem sa političke scene, a onda se pojaviti u DF-u gdje su vam ljudi poput Mahira Mešalića šefovi kluba i gdje morate slušati instrukcije osoba koje su daleko manje politički obrazovani i talentovani od vas. Ja bi se usudila reći da je to političko poniženje , ali svi imamo različite interpretacije", poručila je Gratzu Ćudić.

Mešalić je Ćudić na Twitteru poručio sljedeće:

"Na N1 su me prozivale do sada dvije osobe, jedna se preziva Karamatić, a druga Ćudić. Isti dinar sa dva lica. Napadaju neselektivno kao 'Bugojanska skupina Fenix'. A imam i poruku za damu kojoj je Forto predsjednik: Zar nije veća sramota prodavati torbe bez plaćanja poreza", napisao je Mešalić.

Nakon svega, oglasio se i Reuf Bajrović.

-Repulika Srpska joj država. Ova osoba ne zna baš ništa. Dajte joj objasnite kako izgleda BiH. Nije ni čudo što je glasala za Nešića i Čavaru. Ovo je nivo indijanaca koji su oduševljeni vatrenom vodom predavali zemlju kolonizatorima, poručio je Bajrović na Twitteru.

-Svjedočim. Skoro deset godina čekamo na taj račun od Sabine. Nidžara (Ahmetašević, op. „SB“) je pisala o toj nelegalnoj trgovini onomad. Ali ovdje je važnije da se ukaže na to da Sabina pravi stalne lapsuse na TV i misli da može Mahira poniziti koji je za nju Cicero. Npr. nek nauči da je Republika Srpska dio BiH, poručio je Bajrović.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...