EUFORIJA U MIAMIJU: Lionel Messi večeras debituje u dresu Intera

Iako je većina posla već obavljena, u Miamiju očekuju još nekoliko zvučnih pojačanja.

  • Sport

  • 21. Jul. 2023  

  • 0

Lionel Messi i Sergio Busquets su stigli, nova era Inter Miamija je započela. Zapravo, zvanično će započeti večeras, u 2 sata ujutro po srednjoevropskom vremenu, protiv Cruz Azula u prvoj utakmici kluba u Liga kupu. 

Iako je većina posla već obavljena, u Miamiju očekuju još nekoliko zvučnih pojačanja.

Upravo je stigao Jordi Alba, ali neće debititovati do idućeg sedmice, dok bi u Inter trebao doćii Luis Suarez.

Trenutni sastav Intera vjerovatno je daleko od onoga koji će završiti MLS sezonu, piše Goal.com.

Zato će trener Martino morati kombinovati. Miami je na posljednjem mjestu Istočne konferencije, i to ne bez razloga. Ekipa jednostavno, nije baš dobra, iako će je dolasci Messija i Busquetsa podignuti na višu razinu.

I drugi su na putu, ali utakmica protiv Cruz Azula bit će u znaku Messija i Busquetsa.

Sve oči će biti na ovoj utakmici jer prvi izlazak ova dva superstara na teren bit će historijski trenutak za Miami, MLS i fudbal u SAD-u općenito.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...