PREDSJEDNIŠTVO NARODNOG FRONTA DONIJELO ODLUKE: "Vladajuća struktura opet će ugroziti Republiku Srpsku..."

Narodni front će ostati dosljedan stavu da se Narodna skupština Republike Srpske i mehanizmi zaštite interesa srpskog naroda i entiteta ne zloupotrebljavaju u dnevnopolitičke svrhe i stvaranje vještačke krize. 

  • Mini market

  • 27. Jul. 2023  

  • 1

„Sada se jasno vidi da je Narodni front postupio ispravno kada na posljednje tri posebne sjednice Narodne skupštine poslanici Narodnog fronta nisu glasali zajedno sa režimom, jer je bilo očigledno da će odluke najvišeg zakonodavnog doma Republike Srpske preko noći biti pogažene“, poručeno je sa sjednice Predsjedništva Narodnog fronta koja je održana sinoć u Banjoj Luci.

U saopćenju se kaže da će Narodni front ostati dosljedan stavu da se Narodna skupština Republike Srpske i  mehanizmi zaštite interesa srpskog naroda i entiteta ne zloupotrebljavaju u dnevnopolitičke svrhe i stvaranje vještačke krize. 

„Negativne posljedice ovakvog ponašanja vladajuće strukture su ugrožavanje naroda i izolacija Republike Srpske, a danas je barem svima jasno da je krajnji cilj ove farse bilo bogaćenje ljudi bliskih vlasti“, navode iz Narodnog fronta.

Iz Narodnog fronta ističu da će vladajuća struktura opet ugroziti Republiku Srpsku i njen narod za neko novo bogaćenje pojedinaca.

„I dalje ćemo nastaviti da svim raspoloživim sredstvima vodimo institucionalnu borbu protiv ovog nakaradnog režima, a snaga u toj borbi leži u narodu“, zaključeno je na sjednici Predsjedništva stranke.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...