ODE I ON U SAUDIJSKU ARABIJU: Ibrahim Šehić napušta Tursku, imat će duplo veću platu?

Pregovori traju danima, a kako pišu mediji u Turskoj, privode se kraju.

  • Sport

  • 27. Jul. 2023  

  • 0

Ibrahim Šehić, golman fudbalske A reprezentacije Bosne i Hercegovine, prema pisanju turskih medija, ovog ljeta će napustiti Konyaspor.

Nova destinacija "jedinice" Zmajeva po svemu sudeći bit će Saudijska Arabija.

Pregovori traju danima, a kako pišu mediji u Turskoj, privode se kraju.

- Sanzaje se da će 34-godišnji golman dobiti dvostruko veću platu od one u Konyasporu. I Šehić je zagrijan za transfer, a očekuje se da će ovaj transfer biti realizovan u narednim danima - pišu turski mediji.

Konyaspor je u februaru potpisao novi ugovor na dvije plus jednu godinu, a njegova tržišna vrijednost prema Transfermarktu je 1,2 miliona eura.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...