SAD ĆE MORATI JOŠ JEDNU ČOKOLADU KUPITI: Biden konačno priznao da ima i sedmo unuče

Četvorogodišnja djevojčica Navy je dijete Bidenovog sina Huntera, koji je nedavno riješio sudsku bitku oko njenog izdržavanja.

  • Šareni svijet

  • 29. Jul. 2023  

  • 0

Predsjednik SAD-a Joe Biden prvi put je javno priznao sedmo unuče.

Četvorogodišnja djevojčica Navy je dijete Bidenovog sina Huntera, koji je nedavno riješio sudsku bitku oko njenog izdržavanja.

„Jill i ja želimo samo ono što je najbolje za sve naše unuke, uključujući Navy“, rekao je predsjednik SAD-a u petak, piše BBC.

Prvog čovjeka SAD-a su kritikovali i republikanci, i njegove kolege demokrate zbog prethodne odluke da ne prizna da je djevojčica dio porodice.

U izjavi za magazin People u kojoj je prvi put priznao dijete, Biden je rekao da to „nije političko pitanje, već porodična stvar“.

Dodao je da njegov sin radi sa Navyinom majkom, Lunden Roberts, kako bi „njegovao vezu koja je u najboljem interesu njihove kćerke, čuvajući njenu privatnost što je više moguće u budućnosti“.

Očinstvo Huntera Bidena utvrđeno je DNК testiranjem nakon što ga je Roberts tužila za izdržavanje djece.

Biden je pisao o svom susretu sa Roberts u svojim memoarima iz 2021. godine, rekavši da se to dogodilo dok je bio duboko zavisan od alkohola i droga.

„Nisam se sjećao našeg susreta. Toliko sam malo imao veze sa bilo kim. Bio sam u haosu, ali nered za koji sam preuzeo odgovornost“, napisao je.

Predsjednik Biden je bio izložen sve većim kritikama republikanaca zbog toga što nije pomenuo Navy, a neki su tvrdili da je to u suprotnosti sa njegovim javnim imidžom porodičnog čovjeka.

U aprilu je Biden rekao da je „lud“ za svojih šestoro unučadi i da razgovara sa njima svaki dan.

Hunter Biden ima još četvoro djece, uključujući sina Boa – nazvanog po predsjednikovom pokojnom sinu koji je umro 2015. godine.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...