JASMIN ADEMOVIĆ OTVORENO PORUČIO: "Mandiću, ne želim biti načelnik Općine Centar! Smjenjujemo te jer si neradnik!"

Poručio je da nije inicijator smjene Srđana Mandića.

  • Politika

  • 29. Jul. 2023  29. Jul. 2023

  • 1

Jasmin Ademović (Narod i pravda), predsjedavajući Gradskog vijeća Grada Sarajeva izjavio u emiji Vijestnik na FACE televiziji je da je nezadovoljan radom aktuelnog načelnika Općine Centar Srđana Mandića. 

"Nezadovoljan sam Mandićevim radom. Izvršenje budžeta je katastrofalno. 90 posto građana je nezadovoljno. Mandić uvrsti projekte u budžet, ali ne želi da ih realizuje. Realizuje projekte koji su samo njemu interesantni. Budžet Općine Centar je 70 miliona KM i Mandić je neradnik, nije u stanju da potroši ni 50 posto budžeta. Ostavljanje Mandića na poziciji koštat će nas milione, a ne 120 hiljada, koliko košta referendum. Ako Mandić ima toliko samopouzdanja da neće biti smijenjen na referendumu, zašto ga opstruira? Stojimo iza ove odluke jer znamo koliko nije uradio. Ne želim biti načelnik Općine Centar, to je težak posao", kaže Ademović

Poručio je da nije inicijator smjene Srđana Mandića.

"Jedan sam od šesnaest potpisnika inicijative. Konaković nije znao za smjenu, nismo razgovarali o tome prije. O opozivu Mandića se govorilo prije dvije godine i nije istina da je ovo došlo odjednom", rekao je Ademović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...