BURNO U BANJOJ LUCI: Zajednička komisija NSRS i Vijeća naroda RS o izmjenama...

Vijeće naroda Republike Srpske jučer nije postiglo dogovor o amandmanu Kluba bošnjačkog naroda na Zakon o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske.

  • Vijesti

  • 02. Avg. 2023  02. Avg. 2023

  • 2

U Banjoj Luci će danas biti održana sjednica Zajedničke komisije Narodne skupštine Republike Srpske i Vijeća naroda Repubike Srpske za usaglašavanje zakona, propisa i akata.

Na dnevnom redu sjednice je usaglašavanje Zakona o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske, a u vezi Odluke o pokretanju postupka zaštite vitalnog nacionalnog interesa bošnjačkog naroda i uloženog amandmana.

Sjednica će biti održana u 11 sati.

Podsjetimo, Vijeće naroda Republike Srpske jučer nije postiglo dogovor o amandmanu Kluba bošnjačkog naroda na Zakon o izmjenama i dopunama Krivičnog zakonika Republike Srpske u vezi sa pokretanjem vitalnog nacionalnog interesa, pa će ovaj slučaj biti razmatran na današnjoj sjednici Zajedničke komisije Narodne skupštine Republike Srpske i Vijeća naroda Republike Srpske.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...