NIKOLINA PIŠEK NA ODMORU SA BH. VODITELJICOM: "Naučiš živjeti s tim ranama i naučiš kako izbjeći nove, zaliječiš se. Smiješ se opet" (FOTO)

"Ovo je status o kraju jednog putovanja i planiranju novih, o prijateljstvu i prilikama koje se otvaraju..."

  • Žena

  • 02. Avg. 2023  02. Avg. 2023

  • 0

Nakon što je dvije sedmice uživala u krstarenju s prijateljem Dejanom Rosuljaš, Nikolina Pišek je iz Barcelone poručila kako je ovaj grad njezina posljednja stanica na ovom putovanju i znakovito najavila povratak u Hrvatsku.

slika

Nikolina Pišek i Dejana Rosuljaš

Tijekom putovanja redovito je objavljivala fotografije s raznih destinacija među kojima su Rim, Atena, Mykonos, Santorini i Malta. Sad je iz Barcelone podijelio posljednju galeriju fotografija uz znakovit status u kojem poručuje da se zaliječila, naučila živjeti s ranama i naučila kako izbjeći nove.

"Ovo je status o kraju jednog putovanja i planiranju novih, o prijateljstvu i prilikama koje se otvaraju, o novim ljudima koji ulaze u tvoj život da bi ga oplemenili nakon što su te neki kojima si vjerovala, rane. Ne nepovratno", napisao je Pišek. 

"Naučiš živjeti s tim ranama i naučiš kako izbjeći nove. Zaliječiš se. Smiješ se opet. I živiš punim plućima, drugačije sretna no prije, ali sretna. Barcelona, ​​boravak ovdje i let kući. Do neke skore prilike. Volim te Dejana, hvala što si me natjerala da skočim u nepoznato. Bilo je neprocjenjivo", zaključila je Nikolina.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...