VUKANOVIĆ PRIPREMA OSVETU STANIVUKOVIĆU: „Dodikovo mladunče je istjerano na čistac, čekam priliku da mu zadam konačne udarce…“

-Ovakvim ponašanjem završiće posao uništavanja PDP-a do kraja, koji je započeo 2020. kada je došao na čelo Banjaluke, poručio je Vukanović.

  • Mini market

  • 03. Avg. 2023  

  • 0

U jutarnjem programu RTRS-a ovih dana smo gledali pravi mali DD miks! Prvo je u ponedjeljak gostovao poslanik PDP-a Drinić, a jutros gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, a ako ovako nastave bojim se da tandem Drinić-Draško ne ugrozi samog šefa i Glavnog tatu na zarobljenom Javnom servisu Srpske, bolje reći Fabrici mržnje laži i zla. Drinić je po običaju mlatio praznu slamu, njegovo gostovanje ne bi bilo vrijedno pomena, ali je zato Stanivuković nastavio da skida male ostatke smokvinog lista, poručio je na svom blogu zastupnik u NSRS-u Nebojša Vukanović.

-Ni metra neću bez Dodika, uskliknuo je Draško Nestaško i izmamio osmjeh na licu voditelja Branimira Đuričića, inače kuma delegata SNSD-a Radovana Kovačevića, objasnivši da strpljivo čeka da Dodik, Višković i Željka završe svoje obaveze i odmor pa da zajedno obiđu gradilište spomenika poginulim borcima Vojske Republike Srpske, jer nije želio da obilazi sam!

Ipak najviše ovacije kod voditelja i režima izazvao je odbranom čelnika režima, stavljajući meleme i vidajući njihove rane nakon uvođenja smiješnih američkih sankcija, koje im kao i do sada neće ništa nauditi, tvrdeći da se od vajkada progone birane patriote i rodoljubi kako bi se narod zaplašio, te uskliknuo da bi on, hrabar i odvažan kakvog ga je Bog dao, bio radikalniji u donošenju zakona od svog mentora i učitelja, novomučenika američkih sankcija.

Nestaško naravno nije pozvao niti je čekao nekog od saboraca koji su ga izgurali na funkciju, a i ovo gostovanje, kao i prethodno, iskoristio je da pljulje po Jeleni i meni, tvrdeći kako je njemu lako samom a tobože mi nećemo moći bez njega. Dodikovo mladunče nam zamjera što podržavamo njegov opoziv, koga nažalost neće biti jer Đajić neće dobiti zeleno svjetlo od Glavnog Tate, jer im treba Klovn do kraja mandata da napravi što veću štetu, te tvrdi da smo mi u simbiozi jer ga više ne podržavamo.

Dodikovo mladunče je istjerano na čistac, i sa nestrpljenjem čekam priliku da mu zadam konačne udarce i da se veliki iluzionista i najveća politička prevara i podvala novijeg doba skine sa političke scene. Jedva sam izdržao da odgledam gostovanje do kraja mladog ali lošeg glumca, posebno kada se pretvarao i pitao da li je Srpska zadužena koliko tvrdi opozicija, jer njegovi pokušaji da kopira i objedini Vučića, Dodika i patrijarha Porfirija, spominjući Crkvu, proviđenja i božije promisli češće od vladike, stalna foliranja i pretvaranja izazivaju mučninu, prezir i gađenje. Ovakvim ponašanjem završiće posao uništavanja PDP-a do kraja, koji je započeo 2020. kada je došao na čelo Banjaluke, ali na vrijeme sam ih sve upozorio u više navrata gdje će ih odvesti stavljanje glave u pijesak, stalna povlačenja i ustupci razmaženom derištu i bogatašu bez skrupula.

Na kraju sa nestrpljenjem i dalje čekam da i mene nekad zovnu uživo na RTRS, ako valjda više skupe snage i hrabrosti, jer su nedavno otkazali gostovanje i tvrdili da će novo biti zakazano uskoro, a ako ga eventualno nekad bude vjerujem da će biti zanimljivo, zaključio je Vukanović.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...