DRAMATIČNA SNIMKA SPAŠAVANJA: Žena je ostala u automobilu kojeg je odnijela bujica, pogledajte šta je učinio hrabri Jasmin...... (VIDEO)

Srećom, u blizini su se našla dvojica alpinista koji su imali opremu.

  • Hronika

  • 04. Avg. 2023  

  • 0

U mjestu Poljana u Sloveniji potopljena je cesta, a bujica je bila toliko jaka da je u jednom trenutku odnijela automobil u kojemu se nalazila žena.

"Hvala Bogu, spasili smo gospođu iz auta. Gospođa je na sigurnom, jako je sretna što je preživjela ovaj horor", ispričao je jedan od spašavatelja, Jasmin Bajrektarevič, za portal Koroška Čveka koji je objavio snimku.

Srećom, u blizini su se našla dvojica alpinista koji su imali opremu.

"Mislim da smo svi bili malo u šoku. Gospođa je iz auta vikala upomoć, a mi smo brzo djelovali jer smo shvatili da vatrogasci ne mogu do nas", dodao je.

 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...