NOVA SUDAČKA LAKRDIJA U PREMIJER LIGI: Trener Posušja nakon utakmice nije se mogao suzdržati…

Domaći su utakmicu završili s deset igrača nakon što je u sudačkoj nadoknadi Zvonimir Begić dobio drugi žuti karton.

  • Sport

  • 05. Avg. 2023  

  • 0

U prvom susretu 2 . kola nogometne Premijer lige BiH Široki Brijeg je u Posušju savladao istoimenog domaćina rezultatom 2:1.

Gosti su poveli u 33. minuti preko Daniela Lukića, u 71. je izjednačio Dominik Begić, a pobjedu Širokom donio je u 88. minuti Stephen Chinedu iz jedanaesterca.

Glavni sudac Antonio Bandić pokazao je na bijelu tačku nakon što je neko od domaćih, navodno, igrao rukom u svom kaznenom prostoru što je izazvalo žestoke proteste Posušaka.

Domaći su utakmicu završili s deset igrača nakon što je u sudačkoj nadoknadi Zvonimir Begić dobio drugi žuti karton.

Nakon utakmice trener domaćih Branko Karačić nije mogao biti zadovoljan.

"Veliko razočarenje nakon veoma kvalitetne predstave pogotovo u prvom dijelu. Primili smo gol nakon kardinalne greške. Rekli smo da ako ovako nastavimo igrat da ćemo doći do izjedančenja. Presudio je penal koji je dosuđen za Široki, a nama nažalost u prvom poluvremenu nije.

Želimo uz kvalitetnu igru doći do rezultata koji će nas zadovoljiti. Djelovali smo puno kvalitetnije od Širokog, ali nismo uzeli ni boda. Na kraju čestitke Širokom", rekao je Karačić.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...