MIRSAD DURATOVIĆ, ALARMANTNO: „Desit će se još jedno etničko čišćenje; Tek kada pojedini političari nestanu sa političke scene..."

-Tražimo od političkog Sarajeva samo da nas zaštite! Do kad ćemo vjerovati međunarodnoj zajednici, poručio je Duratović.

  • Politika

  • 06. Avg. 2023  

  • 10

Mirsad Duratović, zastupnik u Narodnoj skupštini Republike Srpske, na godišnjicu zatvaranja logora Omarska u programu Face TV je kazao:

-Ubili su mi 47 članova porodice! Prošao sam sve logore kao maloljetnik! Preživio sam pukom srećom! Povratnici se tretiraju kao tumor! Liječe nas kemoterapijom!

Boli nas što država ne brine o nama! Sankcije političarima za povratnike ne znače ništa! Sankcije su kada nekog sklonite iz politike, a ne ovo, kazao je Duratović.

Mirsad Duratović upozorava: "Zaboravljeni smo od političkog Sarajeva! Povratnici ne žive život dostajan čovjeka! Političari iz političkog Sarajeva ukopani u rovovima! Popularno je uslikati se, kad trebaju biti uz žrtve, nema ih! Tek kada pojedini političari nestanu sa političke scene onda je jasno da je neka sankcija djelovala! Tražimo od političkog Sarajeva samo da nas zaštite! Do kad ćemo vjerovati međunarodnoj zajednici?!"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 10

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...