DA LI JE NA POMOLU SMJENA GRADONAČELNIKA BRČKOG ZIJADA NIŠIĆA: Inicijativu je potpisalo sedam zastupnika

Kako je kazao Esed Kadrić, predsjednik OO SDA Brčko distrikta, sve o ovom prijedlogu bit će poznato nakon sutrašnje press konferencije.

  • Politika

  • 10. Avg. 2023  

  • 0

Stranka demokratske akcije Brčko distrikta Bosne i Hercegovine pokreće proces smjene gradonačelnika ove lokalne zajednice Zijada Nišića (Stranka za BiH).

Sedam zastupnika podnijeli su prijedlog za razrješenje gradonačelnika Brčko distrikta BiH. To su: Senad Osmanović, Benjamin Malkić, Eldad Mrkaljević, Admir Mujkanović i Sead Softić (svi SDA), Abdulah Iljazović kao nezavisni zastupnik i Bahrija Ribić (SBiH).

Kako je kazao Esed Kadrić, predsjednik OO SDA Brčko distrikta, sve o ovom prijedlogu bit će poznato nakon sutrašnje press konferencije.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...