LJUBOMORNI NA USPJEHE BH. PJEVAČA: Srbijanski muzičari traže da se zabrani koncert Dine Merlina ili da ga se debelo oporezuje

Najavljeni koncerti naišli su na veliki odjek, izazvali lavinu komentara, a pokrenuta je i peticija za zabranu ulaska u Srbiju. Sve su to pokrenuli ljubomorne kolege koje “ne žele da im neko iz Bosne i Hercegovine dolazi i puni arene i odnosi novac”

  • Estrada

  • 12. Avg. 2023  

  • 4

Frontmen muzičkog sastava “Amadeus” Aca Stanimirović oglasio se povodom najavljenih koncerata najveće bosanskohercegovačke muzičke zvijezde Dine Merlina u beogradskoj Areni.

Edin Dervišhalidović, poznatiji kao Dino Merlin, nastupit će u novembru u Beogradu četiri puta zaredom.

Najavljeni koncerti naišli su na veliki odjek, izazvali lavinu komentara, a pokrenuta je i peticija za zabranu ulaska u Srbiju. Sve su to pokrenuli ljubomorne kolege koje “ne žele da im neko iz Bosne i Hercegovine dolazi i puni arene i odnosi novac

Ovim povodom, pored pjevačice Maje Nikolić koja je na Informer TV istakla da Merlinu ne bi dozvolila da pjeva u Srbiji ni da se prekrsti u Hramu Svetog Save, oglasio se i Aleksandar Stanimirović, frontmen grupe “Amadeus”.

"Treba zabraniti Dinu Merlinu da nastupa u Srbiji ili da mu se naplati veliki porez i onda da mi kao država budemo zadovoljni zaradom. Trebalo bi i da nam uputi neko izvinjenje putem “Dnevnika” na Pinku i RTS-u za sve što je pričao o nama. Javno da se izvini našem narodu. Valjda smo zaslužili izvinjenje posle onakvih gnusnih izjava koje je rekao za nas. Razumem rat i ratno stanje, pamet se pomeri, ali makar jedno izvinjenje. Može koncert, ali ili da plati veliki porez ili da mu se zabrani da nastupa u Srbiji", kazao je Aca za Informer.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...