POZNATA VODITELJICA ŠOKIRANA CIJENAMA U DALMACIJI: Htjela pobjeći od skupoće pa je dočekalo neugodno iznenađenje - kafu su joj naplatili čak...

- Mlijeko koje stavljaju u tu kavu je nektar bogova, očito!, našalila se HRT-ovka.

  • Show

  • 13. Avg. 2023  13. Avg. 2023

  • 0

Jedna od onih koji ovog ljeta odmara na Hvaru je i HRT-ova voditeljica i psihologinja Antonia Ćosić.

Popularna Zagrepčanka aktivna je na društvenim mrežama, a na Tik Toku je objavila i objašnjenje šta je to morska bolest.

- Lipi moji dragi ljudi, vodim vas na skupi Hvar. Ne sunčani, nego skupi. I dalje ne znam pričati dalmatinski, ali ću pokušati - započela je Antonia.

Otkrila je da je popila kaficu s kapučinom za koju se cijene na otoku kreću od 3, 4, 5 pa sve do deset eura.

- Mlijeko koje stavljaju u tu kavu je nektar bogova, očito!, našalila se HRT-ovka.

Kako bi pobjegla od visokih cijena, odlučila je s društvom otići na obližnju Palmižanu, a tamo su je dočekale još veće cijene pa je tako kafu platila deset eura.

- Ja pameti nemam dovoljno, a ljubavi prema moru napretek! I ozbiljno razmišljam da to počnemo nazivati morskom bolešću. Fućkaš ono kad ti je na brodu loše, to kad ideš na more iako su cijene grozne, to je morska bolest! - zaključila je voditeljica.

Video pogledajte OVDJE.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...