ŠOK I NEVJERICA: U 45. godini preminuo trener FK Željezničar...

Preminuo trener u Omladinskoj školi Fudbalskog kluba Željezničar

  • Hronika

  • 14. Avg. 2023  14. Avg. 2023

  • 2

Trener u Omladinskoj školi FK Željezničar, Saša Manigodić, preminuo je u 45. godini života, saopćeno je na zvaničnoj stranici Omladinske škole Plavih sa Grbavice.

- Sa velikom tugom obavještavamo da je trener u Omladinskoj školi FK Željezničar Saša Manigodić preminuo u 45 godini života. Životna iskušenja su Sašu pratila godinama, no Saša kao pravi borac je istim prskosio i borio se. Velika ljubav prema fudbalu, FK Željezničar i djeci koju je sa ogromnom strašću vodio su bila dodatni motiv za borbom. Ovu zadnju nažalost Saša nije uspiopobijediti. No ostat će upamćen kao veliki borac, izvrstan trener i pravi prijatelj, navodi se na stranici Omladinske škole FK Željezničar i dodaje:

- Informacije o sahrani će biti naknadno objavljene. Neka ti je laka zemlja bosanaska Sale. 

Oglasili su se i iz FK Željezničar.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...