VUČIĆ PUN MUDRIH IZREKA, REAGIRAO NA PISANJE CNN-a i FAZ-a: "Nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće“ (VIDEO)

CNN i FAZ su juče objavili tekstove u kojima se oštro kritikuje politike predsjednika Vučića.

  • Regija

  • 15. Avg. 2023  15. Avg. 2023

  • 6

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je da izražava "iskrenu zahvalnost" CNN-u i Frankfurter Allgemeine Zeitungu (FAZ) na, kako je naveo, činjenici da ga promovišu gotovo svakodnevno, ali da mu je od "njihovih pisanija" važnija rehabilitacija puta u mjestu Ćetanje u opštini Priboj.

Vučić je na svom Instagram nalogu „Budućnost Srbije AV“ poručio da je ispunjavanje obećanja datog Bošnjacima i Srbima u selima Ćetanje, Kalafati i Bare, „važnije čak i od snage kojom morate da se odupirete pritiscima političkih i medijskih poluistina i neistina.“

 „I da dodam jednu mudru izreku za kraj, kao savjet: nemoj dozvoliti jeziku da grmi, ako ti snaga šapuće“, naveo je predsjednik Srbije.

Podsjetimo, CNN i FAZ su juče objavili tekstove u kojima se oštro kritikuje politike predsjednika Vučića.

Sagovornici CNN-a ocijenili su da pristup Zapada u kom „ne vidi zlo“ u srpskom predsjedniku, destabilizuje Balkan.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...