„JEDINO TO NE RADI…“: Amra Džeko govorila o suprugu Edinu, pa otkrila jednu tajnu…

Iako se više ne bavi manekenskom karijerom, svoju figuru redovno održava treninzima.

  • Estrada

  • 16. Avg. 2023  

  • 0

Amra Džeko nedavno je u intervjuu govorila o svom suprugu Edinu Džeki i otkrila zanimljivosti iz njihovog doma, ali i jedinu stvar koju nogometaš ne voli raditi.

Amra Džeko svoju je uspješnu karijeru u Americi napustila zbog karijere supruga Edina Džeke u Italiji, a nedavno je u intervjuu otkrila zanimljive detalje o njihovoj porodici

Iako se više ne bavi manekenskom karijerom, svoju figuru redovno održava treninzima.

''Treniram pet do šest puta sedmično. Kada nemam pomoć i nemam kome ostaviti djecu onda napravimo super zabavni trening u kući, napravimo prepreke i zabavljamo se i odradim tjelovježbu'', ispričala je Amra za Novu BH.

U intervjuu se dotakla i bh. nogometaša koji je, sudeći po njenim riječima, sjajan otac. Ali, otkrila je jednu stvar koju ne voli raditi.

''Edin kada je tu sve podjednako radi i učestvuje u svim obavezama i jedino ne kuha.''

Amra i Edin su u braku od 2016. godine i imaju četvero djece: Unu, Danija, Daliju i djevojčicu Hanu koja se rodila prije nekoliko mjeseci. Amra iz prvog braka ima kćerku Sofiju Vicentijević.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...