NAKON SKANDALA NA SFF-u: Ministar Almir Bečarević otkazao učešće na...

Skandal na SFF-u izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

  • Vijesti

  • 16. Avg. 2023  

  • 4

Skandalozna odluka rukovodstva SFF-a da dopusti prezentaciju četničke serije i filma izazvala je burne reakcije na društvenim mrežama, a prve zvanične reakcije pristižu i od političkih predstavnika.


Almir Bečarević, ministar komunalne privrede KS otkazao je učešće na panelu koji se trebao održati sutra.

alt

"Smatram da svi trebaju dati ostavke. Nakon blamaže sa početkom festivala i bez trunke empatije ovo je vrhunac brutlnosti prema ovom gradu. Sramotno uz besmisleno obrazloženje, propust. Ovo nije propust ovo je namjera da se svi ponize u ovom gradu. Ostavke i ne objašnjavajte više ništa", kazao je Bečarević.

U okviru programa Sarajevo Film Festivala održan Cje ineLink Drama Showcase Telekoma Srbija. Jedan od predstavljenih projekata bio je film Radoša Bajića “Heroji Halijarda”, o kojem je prisutnima govorio Nedeljko Bajić, producent filma i direktor produkcije Constrast studios.

Skandal na SFF-u izazvao je burne reakcije na društvenim mrežama.

Više pročitajte OVDJE.

(SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...