KOSTADIN VASIĆ DOBIO NOVU FUNKCIJU: Dodik lično intervenisao da se on zaposli

Vasić ostaje u Ujedinjenoj Srpskoj. Tvrdi da mu je ponuđena nova funkcija i da je Dodik intervenisao da dobije novu "fotelju"...

  • Politika

  • 18. Avg. 2023  

  • 0

Kostadin Vasić, sada bivši v.d. direktora Instituta za javno zdravlje Republike Srpske, kaže da nije smijenjen nego mu je istekao mandat na toj funkciji, javlja BN televizija.

Kaže da ostaje u Ujedinjenoj Srpskoj, čiji je i poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske.

Odbacio je tvrdnje o prelasku u DNS.

“Nema govora o tome da prelazim u DNS, pa Nešić je o meni govorio sve najgore, uostalom njegova stranka propada, kao i Demos, Selaka nema nigdje, Čavićeva partija takođe propala. Ostajem u Ujedinjenoj Srpskoj, jer sam njen narodni poslanik, a i predsjednik sam gradskog odbora u Zvorniku", kazao je Vasič za portal zvono media.

Vasić tvrdi da mu je ponuđena nova funkcija i da je lično Dodik intervenisao da je dobije, ali nije otkrio koja je “fotelja” u pitanju.

Podsjetimo da Vlada juče nije produžila mandat Vasiću, nego je za v.d. direktora Instituta za javno zdrvlje postavila njegovog stranačkog kolegu Bojana Đenića koji se nalazio na čelu Zavoda za udžbenike i javna sredstva Republike Srpske.

Vasić je za v.d. direktora Instituta za javno zdravlje je imenovan nakon što je njegov prethodnik, takođe iz US, Branislav Zeljković uhapšen zbog spornih "korona ugovora".

Vasić je prije dva dana kazao da je "od kriminalne organizacije napravio ozbiljnu ustanovu".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...