"BIO JE GROZAN, SAMO JE KUKAO...": Teške optužbe na račun Ronalda nakon novog poraza Al Nassra...

-Bio je uteg svojoj ekipi. Nije uopće trebao ni igrati. Samo je kukao sucima i promašivao šanse", piše Goal.

  • Sport

  • 19. Avg. 2023  19. Avg. 2023

  • 0

Aktuelni saudijski viceprvak Al Nassr doživio je drugi poraz u isto toliko prvenstvenih kola nove sezone. Ovoga puta na domaćem terenu ga je savladao Al Taawoun za koji su pogađali Leandre Tawamba i Mateus.

U domaćoj ekipi nastupile su brojne zvijezde, poput Cristiana Ronalda, Sadija Manea, Sekoa Fofane i Talisce, ali ni to nije bilo dovoljno za pobjedu.

Najgori pojedinac u redovima domaćih je bio Cristiano Ronaldo. Engleski portal Goal tokom cijele sezone prati utakmice Ronalda u Saudijskoj Arabiji i daje ocjene za njegove nastupe. Ovoga puta je dobio vrlo lošu ocjenu.

"Ronaldo je protiv Al Taawuna izgledao grozno. Bio je najslabiji dio drugog šokantnog poraza Al Nassra u samo četiri dana. Nakon što je propustio utakmicu protiv Al Ettifaqa zbog ozljede, ovoga puta je zaigrao od prve minute, ali očito nije bio spreman. Bio je uteg svojoj ekipi. Nije uopće trebao ni igrati. Samo je kukao sucima i promašivao šanse", piše Goal.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...