NAKON SUDARA TRI VOZILA NA PUTU SARAJEVO-PALE: Dvoje povrijeđenih zbrinuto na KCUS-u

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, nesreća se dogodila sinoć u 18.40 sati.

  • Hronika

  • 19. Avg. 2023  

  • 0

Dvije osobe teže su povrijeđene u saobraćajnoj nesreći koja se sinoć dogodila na magistralnom putu Sarajevo - Pale, u mjestu Lapišnica, prenosi Faktor.

Kako je potvrđeno iz Policijske uprave Istočno Sarajevo, nesreća se dogodila sinoć u 18.40 sati.

Teže povrede zadobile su dvije osobe iz Sarajeva koje su se nalazile na mjestu vozača i suvozača u vozilu "citroen", a koji su zbrinuti u KCUS-u.

Uviđaj je pokazao da je vozač "citroena" M. Š. prešao vozilom u suprotnu traku i direktno se sudario sa "passatom", kojim je upravljao D. Z. sa Pala. "Passat" se potom od siline udara odbio i udario u "peugeot", kojim je upravljao T. Š. iz Višegrada.

Iz policije je rečeno da će protvi vozača "citroena" biti podnesen izvještaj nadležnom tužilaštvu zbog ugrožavanja javnog prometa.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...