UZNEMIRUJUĆI SNIMCI: Užas u Brčkom, brutalno pretučen novinar Mirza Dervišević, s leđa ga je napao...

Ističe kako je napadača čekao sivi automobil bh. registarskih oznaka.

  • Vijesti

  • 20. Avg. 2023  20. Avg. 2023

  • 2

Novinar iz Brčkog i vlasnik portala Times.ba Mirza Dervišević sinoć je napadnut i pretučen prilikom povratka s porodičnog druženja.

Dervišević je tu informaciju podijelio na svom Facebooku, gdje je napisao da ga je nepoznata osoba, maskirana fantomkom, udarila željeznim bokserom.

"Večeras kada sam se vraćao kući sa majkom sa porodičnog okupljanja i zabave, pred stanom ispred auta u ulici Marina Držića desio se napad na novinara, na mene, urednika portala Times.ba.

Lik sa fantomkom mi je prišao s leđa dok sam razgovarao sa majkom i udario me željeznim bokserom u predijelu sljepoočnice i arkade", poručio je Dervišević.

Ističe kako je napadača čekao sivi automobil bh. registarskih oznaka.

Dervišević je na Facebooku objavio i fotografije nakon napada.

 

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...