VIDEO - SNIMAK RAZBJESNIO DRAŠKA STANIVUNUKOVIĆA: „Pamet mu je nešto drugo preuzelo, putem tužbi i institucija tražiću njegovu odgovornost…“

-Za našu državu i društvo nije dobro da ovakve osobe budu na odgovornim funkcijama i boriću se za to da u budućnosti i ne budu, kazao je Stanivuković.

  • Mini market

  • 21. Avg. 2023  

  • 1

Draško Stanivuković, gradonačelnik Banje Luke, ogorčen je nakon što je na društvenim mrežama osvanuo govor SNSD-ovog zastupnika i direktora UKC-a Banja Luka Vlade Đajića.

-U nedostatku argumenata dolaze najveće uvrede! Kada jedan doktor uporedi nekog ko u sebi nema ni gram mržnje sa višestrukim ubicom iz Gradačca to definitivno znači da je pamet nešto drugo preuzelo!

Đajić ne vodi odgovornu političku borbu nego ličnu borbu protkanu mržnjom što se da vidjeti u svakoj njegovoj izjavi. Moje je da se izdignem iznad ove prljave borbe, ali ne i da je potpuno ignorišem.

Putem tužbi i institucija tražiću njegovu odgovornost zbog ovakvih neumjesnih izjava. Slično kao i u slučaju “Desingerice i Pljugice” i ovdje smo prepoznali izlive nasilja koje trebamo osuditi i sankcionisati.

Ovo je njegov odgovor na pitanje “Da li se pere veš ili keš?” uzimajući u obzir kolika se količina novca izdvaja za pranje veša na UKC-u. Za našu državu i društvo nije dobro da ovakve osobe budu na odgovornim funkcijama i boriću se za to da u budućnosti i ne budu!

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...