BIVŠA ZASTUPNICA STRANKE ZA BOSNU I HERCEGOVINU OGLASILA SE ČUDNIM POSTOM: "Nije sramota biti sirota"

"Sramota je baviti se najstarijim zanatom na svijetu".

  • Mini market

  • 23. Avg. 2023  

  • 0

Bivša zastupnica Stranke za Bosnu i Hercegovinu Admela Hodžić oglasila se na svom Facebooku malo čudnim postom.

"Ja sam se zaista namučila kao samohrana majka da odgojim i školujem svog sina, isfinansiram svoj fakultet, magistriram, i još uvijek vraćam kredit za studije i toga se ne stidim", stoji na početku njenog posta.

"Nije sramota biti sirota", nastavlja dalje Hodžić.

Semir Efendić, predsjednik S BiH danas je oštro reagirao na izlazak još jedne zastupnice iz Kluba S BiH u Skupštini Kantona Sarajevo.

Hodžić mu je, očito, odgovorila umjesto zastupnice Elze Gaković.

A onda je napisala ovo:  "Sramota je baviti se najstarijim zanatom na svijetu zbog toga što zakonom nije dozvoljeno ali i zbog toga što potomci vrlo lako mogu naslijediti gene".

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...