VUČIĆEV GAF POSTAO VIRALAN HIT, NASMIJAO JE I BIVŠEG PREDSJEDNIKA: "Mičite muftije od njega, pogotovo kad je gladan!" (VIDEO)

Obraćajući se prisutnima, on je u jednom trenutku, govoreći o specijalitetima iz Novog Pazara, uz pite spomenuo i – „muftije“.

  • Regija

  • 31. Avg. 2023  

  • 3

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić boravio je danas u Novom Pazaru, gdje je obilazio rekonstruisani put do Raške.

Obraćajući se prisutnima, on je u jednom trenutku, govoreći o specijalitetima iz Novog Pazara, uz pite spomenuo i – „muftije“.

Ubrzo je i sam uvidio lapsus i uz smijeh se ispravio.

Vučić je, naime, mislio na mantije, tradicionalnu vrstu pite iz Novog Pazara, po kojoj je ovaj grad čuven.

Poslije ovog lapusa počeli su komentari na društvenim mrežama.

Tako je bivši predsjednik Srbije Boris Tadić napisao: „Ovo je za anale i večnost! Pazarci, sklanjajte muftije od Vučića, pogotovo kad je gladan“.

Komentari - Ukupno 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...