PORUKA VOJINA MIJATOVIĆA: "Još jedno jutro u Bosni i Hercegovini, RS nije postala država i neće nikada"

"Po dobrom starom običaju danas će nova tema, jer ova jučerašnja-patriotska je već bajata..."

  • Mini market

  • 02. Sep. 2023  

  • 8

Potpredsjednik Vlade FBiH i ministar razvoja, poduzetništva i obrta Federacije Bosne i Hercegovine, Vojin Mijatović oglasio se nakon jučerašnjih protesta koji su održani na četiri lokacije u blizini entitetske linije okupile pristalice Milorada Dodika.

"Dobro jutro, sve je isto! Još jedno jutro u Bosni i Hercegovini, nakon velikih najava, Bosna i Hercegovina se nije raspala i neće nikada, RS nije postala država i neće nikada.

Po dobrom starom običaju danas će nova tema, jer ova jučerašnja-patriotska je već bajata.
Danas ide novi red pljuvanja, jer već danas se mora naći novi izdajnik, novi patriota, nova meta za pljuvanje i blaćenje.

Ljudi moji dobri, ide sunčan vikend odmorite, a u ponedeljak pitajte vaše 'lidere' sve tri konfesije, pošto po stoti put nije počeo rat, a najavljivali su, ŠTA ĆEMO JESTI?", poručio je Mijatović.

DOBRO JUTRO, SVE JE ISTO! Još jedno jutro u Bosni i Hercegovini, nakon velikih najva, Bosna i Hercegovina se nije...

Objavljuje Vojin MijatovicSubota, 2. rujna 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...