STRAVIČNA NESREĆA NA AUTOPUTU: Vozio u suprotnom smjeru, zakucao se u automobil i zapalio (VIDEO)

Strahuje se da ima i mrtvih

  • Hronika

  • 03. Sep. 2023  03. Sep. 2023

  • 0

Teška saobraćajna nesreća dogodila se danas na auto-putu u Srbiji kada su se sudarila dva automobila, a zatim se jedan od njih zapalio i izgorio!

Strahuje se da ima i mrtvih u udesu koja se dogodio oko 15.45 nakon izlaza za Obrenovac.

Prema nezvaničnim saznanjima Kurira, vozač “Fiata” vozio je suprotnim smjerom na autoputu, nakon čega je pokušao da izbjegne vozilo “Hyundai” koje mu je dolazilo u susret. Međutim, automobili su se ipak sudarili.

Automobil koji je išao kontra smjerom je nakon kontakta preletio bankinu i zapalio se. U drugom automobilu, žena koja je vozila, ostala je zarobljena u vozilu nakon udesa. Ona je uz pomoć vatrogasaca, izvučena iz kola i predata ekipi Hitne pomoći”, piše Informer.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...