U SRIJEDU SASTANAK TROJKE, HDZ-a I SNSD-a: Na stolu zakoni i kadrovska rješenja

Posljednji sastanak delegacija koalicije na državnom nivou održan je 22. augusta u Lukavici.

  • Politika

  • 04. Sep. 2023  

  • 2

Sastanak lidera stranaka Trojke (SDP, NiP i Naša stranka), HDZ-a i SNSD-a održat će se u srijedu u Sarajevu, potvrđeno je za Klix.ba.

Na sastanku koji bi se trebao održati u zgradi Parlamentarne skupštine BiH delegacije će razgovarati o kadrovskim rješenjima koja završena te reformskim zakonima koji trebaju biti usvojeni.

Posljednji sastanak delegacija koalicije na državnom nivou održan je 22. augusta u Lukavici kada je odblokirano imenovanje ministra finansija BiH Srđana Amidžića, prenosi Klix.

Tada je ujedno dogovoreno i usvajanje seta evropskih zakona, a sastanak se održao dva sata prije početka sjednice državnog parlamenta na kojoj su se našli neki od zakona o kojima su delegacije razgovarale.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...