JEDNOSTAVNO SE TRAŽI: Ljetna haljina Blake Lively koja odlično stoji ženama i punije figure (FOTO)

Blake Lively uvijek privlači poglede svojim modnim izborima – bez obzira pozira li u glamuroznoj kreaciji na crvenom tepihu Met Gale, ili šeta u jednostavnom street style izdanju i obavlja svakodnevne sitnice.

  • Žena

  • 07. Sep. 2023  

  • 0

Blake Lively nedavno je snimljena na njujorškim ulicama gdje je privlačila pažnju svojim jednostavnim ljetnim izdanjem.

Američka glumica odabrala je lanenu haljinu Flora australskog brenda Spell Design u nježnim pastelnim bojama i s decentnim cvjetnim uzorkom.

Blake Lively u haljini australskog brenda Spell DesignBlake Lively u haljini australskog brenda Spell Design (Foto: Profimedia)

Riječ je o romantičnom modelu midi kroja na kopčanje s podesivim naramenicama koji je iznimno udoban i fleksibilan. Lepršava je to haljina koja se prilagođava figuri žena i laska joj, a dostupna je u veličinama od XXS-a do 3XL-a.

Zamišljamo našu muzu kako istražuje zarasle vrtove u proljeće ili šeta kamenim ulicama talijanskog gradića tijekom ljeta, tkanina pada bez napora i sa svakim okretom privlači poglede, piše na internetskim stranama proizvođača uz model haljine Flora.

Spell Design, haljina Flora, 197 euraSpell Design, haljina Flora, 197 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

 

Isti tvrde da je to haljina koja se može nositi u svakoj prilici. Blake Lively odabrala je je za šetnju sa suprugom po njujorškim ulicama.

Poznata mama koja je u februaru ove godine rodila svoje četvrto dijete sparila je haljinu s udobnim parom tenisica u nježnim nijansama i s ravnim potplatima, ali i cvjetnom torbicom iz Chanela, navodi Zadovoljna.hr. 

Sunčanim naočalama zaklonila je oči od znatiželjnih pogleda, a uši ukrasila parom malih, ali upečatljivih naušnica.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...