"GRANICA POSTOJI": Nove provokacije u Republici Srpskoj, skupovi podrške Miloradu Dodiku u dva mjesta...

Na prethodnim skupovima koji su održani u Istočnom Sarajevu, Doboju, Loparama i Nevesinju, okupio se mali broj ljudi, što je razočaralo vlast u tom bh. entitetu.

  • Vijesti

  • 08. Sep. 2023  

  • 0

Nakon Istočnog Sarajeva, Doboja, Lopara i Nevesinja, skupovi podrške predsjedniku bh. entiteta Republika Srpska pod nazivom - „Granica postoji“, danas u 18 sati, bit će održani na međuentitetskoj liniji u Koprivni kod Oštre Luke i u Lukama kod Vlasenice. Granica postoji - Foto: RTRS 

Nakon što je MUP Kantona Sarajevo zabranio okupljanje ispred državnih pravosudnih institucija iz sigurnosnih razloga, pristaše politike Milorada Dodika na međuentitetskim linijama protestuju zbog podizanja optužnice protiv Dodika i direktora Službenog glasnika Miloša Lukića.

Granica postoji u Oštroj Luci (Foto: RTRS) Na prethodnim skupovima koji su održani u Istočnom Sarajevu, Doboju, Loparama i Nevesinju, okupio se mali broj ljudi, što je razočaralo vlast u tom bh. entitetu. Podsjetimo, očekuje se da Sud BiH potvrdi optućnicu protiv Dodika i Lukića. (SB)

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...