GORAN IVANIŠEVIĆ NE PRESTAJE DOBIJATI UVREDE ZBOG NOVAKA ĐOKOVIĆA: "Idi u Srbiju, ne dolazi u Split..."

"Oduzmite mu hrvatsko državljanstvo", "Idu u Srbiju, ne dolazi u Split", "Nabavi kičmu prodana dušo", "Seli se, izdao si Hrvatsku za lovu"... samo su neki od komentara na račun Gorana Ivaniševića koji ovog jutra trpi uvrede zbog izjave o Novaku Đokoviću.

  • Sport

  • 11. Sep. 2023  

  • 2

Iako ogromna većina u Hrvatskoj itekako poštuje Novaka Đokovića, naravno i Gorana Ivaniševića, pojedinci su ipak ukaljali uspjeh najboljeg tenisera svijeta svih vremena, ali i žestoko izvređali nekada slavnog hrvatskog tenisera - samo zato što je u timu Srbina, piše Blic.

"Ovo je jedan od najvećih uspjeha u sportu, ne samo u tenisu. Đoković je pobjednik i motiviše se Nadalom i Federerom. Ako mu kažete da ne može, on će vam dokazati da može, čak i kada je povrijeđen i ne osjeća se dobro. Ne mogu reći da smo svi s Balkana takvi, ali on je najbolji i tako je kako je", prenio je portal Index.hr riječi Gorana Ivaniševića, koji je još dodao:

"O odlasku u penziju morate pitati Đokovića, ne mislim da će on stati. On misli da će igrati na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 2028. Ne znam šta je u njegovoj glavi, on 24 sata razmišlja o tome šta bi mogao sve ostvariti. Kada osvoji 25. grand slam pitat će se zašto ne bi osvojio i 26?! Uvijek gleda da je spreman, uvijek želi više i da sve bude perfektno", između ostalog je istakao Goran Ivanišević, da bi naredna njegova izjava ipak izazvala gnjev među pojedinaca u Hrvatskoj:

"Ne bih nužno vezao to sa činjenicom da smo svi sa Balkana, jer to ne važi za sve. On je ipak jedinstven, i zato je najbolji – i pitanje je kada će se ponovo roditi neko poput njega u sportu"

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...