DEBAKL U REJKJAVIKU U JEDNOJ REČENICI: Legendarni Sergej Barbarez nije se mogao suzdržati...

Islanđani su četvrti sa šest, koliko ima i peta Bosna i Hercegovine. Lihtenštajn je posljednji bez bodova.

  • Sport

  • 12. Sep. 2023  12. Sep. 2023

  • 2

Legendarni kapiten nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Sergej Barbarez oglasio se na društvenim mrežama poslije poraza Zmajeva na Islandu.

Izabranici selektora Mehe Kodre upisali su četvrti poraz i tako se udaljili od plasmana na Evropsko prvenstvo, barem što se kvalifikacija za Njemačku naredne godine.

Bivši kapiten Zmajeva Sergej Barbarez oglasio se na Twitteru, uz poruku: “Nema večeras one - danas svi znaju fudbal igrati...”, poručio je on.

Bosanskohercegovačka reprezentacija posljednju pobjedu u gostima upisala je prije skoro dvije godine protiv Kazahtsana (9. oktobra 2021. godine).

Što se tiče situacije u našoj grupi, Portugalci imaju maksimalan učinak u šest mečeva sa gol razlikom 24:0! Slijedi Slovačka sa 13 bodova, a zatim Luksemburg sa tri manje. Islanđani su četvrti sa šest, koliko ima i peta Bosna i Hercegovine. Lihtenštajn je posljednji bez bodova.

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...