POLICIJA NA NOGAMA: Motociklista kacigom gađao staklo na vozilu, vozač trolejbusa imao nož...

Skoro u isto vrijeme, motociklista je prijavio da mu je vozač trole prijetio nožem. Patrola policije je odmah izasla na lice mjesta.

  • Hronika

  • 13. Sep. 2023  

  • 0

Vozač trolejbusa na liniji 40, K.D. (40) povrijeđen je u nedelju na okretnici trolejbusa u Čingrijinoj ulici na Zvezdari u Beogradu, kada ga je napao vozač motora Đ.M. (31) nakon svađe u toku vožnje.

Napad se dogodio oko 15 sati, a vozač trole prijavio na telefon 192 da je, nakon konflikta u saobraćaju, motociklista kacigom gađao staklo na vozilu koje je puklo i povrijedilo ga.

Skoro u isto vrijeme, motociklista je prijavio da mu je vozač trole prijetio nožem. Patrola policije je odmah izasla na lice mjesta.

Ekipa Hitne pomoći je vozaču trole konstatovala lake povrede. Kod njega je pronađen nož. On je tvrdio da motociklisti nije prijetio. Protiv vozača trole podnijeta prekršajna prijava, dok je protiv motocikliste podnijeta krivična prijava u redovnom postupku zbog nasilničkog ponašanja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...