ZASTUPNIK FARUK KAPIDŽIĆ OTKRIVA: "Narod i pravda radi na smjeni Bečarevića i Mandića kako bi mogli izmijeniti…“

-Ovdje je anulirana kompletna Stranka za BiH. Ona neće da učestvuje na izdaji države ni po koju cijenu, kazao je Kapidžić.

  • Mini market

  • 14. Sep. 2023  14. Sep. 2023

  • 1

Dva imena i dva ministarska mjesta spominju se u kontekstu rekonstrukcije Vlade Kantona Sarajevo – Almir Bečarević i Emir Dedović, kadar Stranke za BiH.

Zastupnik Faruk Kapidžić kaže kako je jedini cilj NiP-a da se oslobodi ministra Bečarevića, jer je on u ministarstvu koje uključuje prostorno uređenje-

-NiP radi na smjeni Bečarevića i Mandića kako bi mogli izmijeniti regulacione planove, kazao je on.

"To ministarstvo je NiP-u potrebno za neke planove koji su pod nazorom Mandića. Kad bi to uspjelo, Zavod za planiranje svakako kontroliše NiP, oni bi tada nekako da slože priču" rekao je Kapidžić, te je dodao:

"Dedović je samo tu u paketu. Ovdje je anulirana kompletna Stranka za BiH. Ona neće da učestvuje na izdaji države ni po koju cijenu. Tu je Efendić bio dosljedan i kada je on to vidio on je izašao", kazao je Kapidžić za Hayat TV.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...