GLUMAC AMMAR MEŠIĆ OBRUKAO VUČIĆA: "Mi treba za doručak, ručak i večeru da jedemo parizer od 4 dinara sa majonezom, a zaposleni..."

Snimak predsjednika Srbije vrlo brzo postao je viralan.

  • Show

  • 16. Sep. 2023  

  • 0

"Gospode dragi", započeo je glumac Ammar Mešić na Instagramu, djeleći snimak predsjednika Srbije Aleksandra Vučića koji jede sendvič sa prethodno najavljenim jeftinim parizerom, korom hljeba i majonezom.

Snimak predsjednika Srbije vrlo brzo postao je viralan – a glumac, koji je zbog oštre kritike upućene Vučuću u maju ove godine, nakon masakra u osnovnoj školi u Beogradu – dobio otkaz i isključen je iz daljeg snimanja serije „Igra sudbine“, bio je zgrožen kao i ostatak javnosti.

„Gospode dragi… dakle, mi nezaposleni građani treba za doručak, ručak i večeru da jedemo parizer od 4 dinara sa majonezom, a zaposleni mogu i kečap da stave?“, napisao je Mešić uz video snimak.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...