I DALJE TRAJE POTRAGA ZA NESAVJESNIM VOZAČEM: Na Ilidži udario pješaka i pobjegao

Kako je saopćeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se dogodila u 18.50 sati na kolovozu u ulici Rustempašina.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2023  

  • 0

Policija u Sarajevu traga za nepoznatim vozačem koji je sinoć u Rustempašinoj ulici na Ilidži udario i teško povrijedio pješaka, nakon čega je pobjegao.

Kako je saopćeno iz Operativnog centra MUP-a Kantona Sarajevo, nesreća se dogodila u 18.50 sati na kolovozu u ulici Rustempašina.

- Došlo je do udara i obaranja na kolovoz pješaka Č. A. iz Sarajeva, koji je tom prilikom zadobio teške tjelesne povrede, odnosno frakturu lijeve potkoljenice, dok se vozač nepoznatog vozila udaljio u nepoznatom pravcu - naveli su iz MUP-a KS.

Pješak je prevezen i zbrinut u Općoj bolnici "Prim.dr. Abdulah Nakaš", gdje je zadržan na daljem liječenju.

- Obaviješten je dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu, a uviđaj na mjestu nesreće obavili su pripadnici MUP-a Kantona Sarajevo, koji nstavljaju rad na identifikaciji i pronalasku počinioca - naveli su iz MUP-a KS.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...