MJEŠTANI O "PORODICI IZ PAKLA": "Izlazile su samo noću s rukavicama, to nisu čista posla"

Ovaj jezivi zločin ostavlja dubok trag u zajednici i zahtijeva temeljitu istragu kako bi se utvrdili svi detalji ovog mračnog događaja.

  • Hronika

  • 16. Sep. 2023  

  • 0

U mirnom mjestu Vlaški Dol u Srbiji, šokantni detalji o jezivom zločinu koji se dogodio nedavno izazivaju uznemirenost i nevjericu među mještanima.

Prema izjavama mještana za Kurir, tijelo ubijenog Stevice A. (56) bilo je surovo iskasapljeno i raskomadano na šest dijelova od strane “porodice iz pakla”, a zatim je stavljeno u džak za smeće od čak 200 litara.

Jedan od mještana koji je bio svjedok ovog užasnog događaja izjavio je: “Ljiljana, Stevicina bivša žena, sve je priznala i pokazala nam gdje se nalazi tijelo. Čuli smo da je bilo raskomadano na šest dijelova, uključujući udove, trup i glavu. Nakon što smo prijavili njegov nestanak, dvojica mještana su zajedno s policijom ušla u kuću.

Opisao je prizor koji ih je dočekao unutra: “Unutar kuće zatekli smo spaljen krevet, potpuni nered i razvaljene stvari, alkohol, tablete, hrana razasuta posvuda – prizor je bio jeziv. Pretpostavlja se da su ga prvo omamili, pa ugušili, a zatim raskomadali.”

Prema riječima mještana, Ljiljana i njihova kćerka Anita su se povukle u svoju kuću još od početka pandemije COVID-19, a izlazile su samo nakon 11 sati navečer, vraćajući se prije svitanja. te da to nisu čista posla.

NOSILE CRNU ODJEĆU I MASKE NA LICIMA

Tokom tog vremena, primijećeno je da su često nosile crnu odjeću, maske na licima i bijele rukavice, što je izazvalo sumnje među mještanima.

Stevica je bio čovjek koji je brinuo o svojoj porodici i osigurao im sredstva za život, ali su se okolnosti dramatično promijenile.

Jedan od mještana je rekao: “Stevica ih je školovao i osigurao sve što su trebale. To su odrasli ljudi, trebali su biti odgovorni. Kada smo vidjeli njihovog sina u njegovom automobilu, tek smo tada posumnjali u nešto sumnjivo.”

SUPRUGA I KĆERKA TIJELO OSTAVILE U ŠUMI

Cijela Srbija je u šoku zbog ovog užasnog zločina, u kojem je Stevan A. ubijen iz vatrenog oružja. Nakon toga, njegova bivša supruga LJ.J. (56) i kćerka A.A. (31) su zajedno odnijele njegovo tijelo i ostavile ga u šumi na području Kučeva.

Policija i tužilaštvo su u potrazi za sinom ubijenog Stevana, koji se također sumnjiči za učestvovanje u zločinu zajedno s majkom i sestrom, a trenutno je u bjekstvu.

ISPITANE U TUŽILAŠTVU

U Višem javnom tužilaštvu u Požarevcu, osumnjičene LJ.J. i A.A. su ispitane u vezi ubistva Stevana A. Bivša supruga Lj.J. je priznala krivicu pred tužiocem, dok se A.A. branila šutnjom.

Ovaj jezivi zločin ostavlja dubok trag u zajednici i zahtijeva temeljitu istragu kako bi se utvrdili svi detalji ovog mračnog događaja.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...