NAJBOLJA BH. BICIKLISTKINJA: Lejla Njemčević osvojila 2. mjesto na Svjetskom kupu u Francuskoj

Treća serija Svjetskog kupa bila je do sada najbrutalnija utrka u organizaciji UCI-ja.

  • Sport

  • 16. Sep. 2023  16. Sep. 2023

  • 0

Lejla Njemčević osvojila je 2. mjesto na Svjetskom kupu u Francuskoj.

Treća serija Svjetskog kupa bila je do sada najbrutalnija utrka u organizaciji UCI-ja dužine 101 kilometar sa 4.500 metara vertikalnog uspona u trajanju od 6 sati i 10 minuta. 

Lejla je nastavila sa nevjerovatnom konstatnošću ove sezone na utrkama Svjetskog kupa i tako jednu utrku prije kraja vodi u generalnom plasmanu sa 240 bodova.

Posljednja serija Svjetskog kupa održava se u Snowshoe, (Sjedinjene Američke Države) gdje će biti i održano proglašenje najboljih u 2023. godini.

Velika Lejla Njemčević osvojila je 2. mjesto na Svjetskom kupu u Francuskoj. Treća serija Svjetskog kupa bila je do...

Objavljuje Njemčević AmarSubota, 16. rujna 2023.

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...