NEVJEROVATNO: Zamjenik Pravobranioca snimljen kako krade kremu za sunčanje u Bingu (VIDEO)

No nadamo se da će se i Policija ali i Tužilaštvo BD BIH javno oglasiti povodom ove afere u kojoj je nevjerovatno da zamjenik pravobranioca BD BIH krade kreme za sunce po supermarketima

  • Hronika

  • 16. Sep. 2023  

  • 2

Na društvenim mrežama pojavio se snimak kako bosanskohercegovački političar krade kremu za sunčanje u TC Bingo.

Zamjenik Pravobranioca Pravobranilaštva Brčko distrikta BiH Miroslav Sajlović krade kremu za sunčanje u supermarketu Bingo u Brčkom. Nakon ove objave naše redakcije ni Pravobranilaštvo ali ni Zamjenik Pravobranioca Brčko distrikta BiH Miroslav Sajlović nisu demantovali naša pisanja kada je u pitanju krađa kreme za sunčanje.

Ovom prilikom Redakcija portala “TIMES.BA” objavljuje video snimak nadzornih kamera do kojih smo došli putem svojih anonimnih izvora a koji dokazuje kako je Zamjenik Pravobranioca Pravobranilaštva BiH Miroslav Sajlović ukrao Kremu za sunčanje u supermarketu Bingo.

Na snimku je vidljivo kako zamjenik pravobranioca Miroslav Sajlović u trenutku kada se približava kasi, laganim pokretom ruke jednu od dvije kreme koje se nalaze u njegovim rukama spušta u kesu koju je nosio uz sebe. Nakon toga vidljivo je da je uposlenica na kasi otkucala i naplatila samo jednu kremu za sunčanje.

Mjesečna plata zamjenika pravobranioca BD BIH Miroslava Sajlovića

No ono što je još interesantnije je nezvanična informacija do koje je došla redakcija našeg portala putem svojih izvora koji su bliski Tužilaštvu BD BIH a to je da je ovih dana na kolegiju Tužilaštva Brčko distrikta BiH jedan od tužioca ustao i pitao “Hoćemo li pokrenuti nešto po pitanju pisanja lokalnih medija o krađi kreme za sunce od strane uposlenika Pravobranilaštva BD BiH?” Na što je kako izvor tvrdi Javni Tužilac Zekerija Mujkanović samo kratko kazao “Nećemo”!

Ovi navodi se mogu vrlo lahko provjeriti putem zapisnika ili audio snimka ukoliko postoji isti zabilježen na sastanku Tužilaštva Brčko distrikta BiH.

No nadamo se da će se i Policija ali i Tužilaštvo BD BIH javno oglasiti povodom ove afere u kojoj je nevjerovatno da zamjenik pravobranioca BD BIH krade kreme za sunce po supermarketima u Brčko distriktu BiH. Ukoliko isti krade van svog radnog mjesta pitamo se onda da li to isto radi i na radnom mjestu građanima Brčko distrikta BiH!

Podsjećamo osnovica mjesečne plata zamjenika pravobranioca BD BIH Miroslava Sajlovića iznosi 3,739.32 KM no sa minulim radom, dnevnicama, toplim obrokom i regresom plata dostiže blizu 4.500 KM. No izgleda da ni to nije dovoljno kako bi se priuštile dvije kreme za sunčanje…

Vezane vijesti

Komentari - Ukupno 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...