JEZIVO: Žena otišla kod doktora zbog krvi u uhu, a onda su iz uha iščupali "monstruma"...

"Kada buba odluči živjeti u tvom uhu", napisala je opisu užasne snimke.

  • Šareni svijet

  • 17. Sep. 2023  

  • 0

Iris Novau Díaz iz Španjolske nedavno je posjetila bolnicu nakon što je primijetila krv u svom uhu. Na TikToku je podijelila jeziv video koji prikazuje trenutak u kojem su liječnici otkrili uzrok njezinim nevoljama. naime, u njenom je uhu živio ni manje ni više nego moljac, i to ne baš malen.

Snimka prikazuje doktora kako je pregleda, a nakon nekoliko minuta i, čini se, nekoliko pokušaja, pincetom vadi insekta dok Iris vrišti od boli.

"Kada buba odluči živjeti u tvom uhu", napisala je opisu užasne snimke.

"Uho mi je krvarilo i mogli su vidjeti samo malene nožice čudovišta", napisala je Iris koja živi u Kataloniji i pritom se našalila da je ovo za nju velika sramota.

Video pogledajte OVDJE.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...