MISTERIOZNI OBJEKAT OSVANUO NA NEBU: Ljudi gledali u čudu, kamera zabilježila neobičan trenutak (VIDEO)

Svjedoci su opisali predmet kao bijeli ili providni balon pričvršćen za kutiju, a neki posmatrači opisali su da je izgledalo i kao crveno svjetlo.

  • Svijet

  • 17. Sep. 2023  

  • 0

Policija u američkoj saveznoj državi Illinois pokušava da identifikuje misteriozni bijeli ili providni objekat koji se vidi kako leti na dnevnom nebu.

Šef policije Prophetstowna Bruce Franks rekao je da nije bio na dužnosti u srijedu kada je primio poziv od zaposlenog u "Todd's Tire and Auto", gdje se okupila gomila da posmatra misteriozni objekat na nebu.

Svjedoci su opisali predmet kao bijeli ili providni balon pričvršćen za kutiju, a neki posmatrači opisali su da je izgledalo i kao crveno svjetlo.

Franks je rekao da je objekat neko vrijeme bio nepomičan na nebu.

Policajac Boyd Van Dellen rekao je da policija još uvijek pokušava da identifikuje objekat, ali ne vjeruje da potiče iz svemira - ili iz Kine.

Nacionalna meteorološka služba saopćila je da u posljednje vrijeme nije lansirala nijedan balon u toj oblasti. Van Dellen je rekao da je meteorološka služba sugerisala da bi to mogao biti istraživački balon koji je neko drugi lansirao.

On je rekao da je lokalni aerodrom obaviješten o objektu u slučaju da predstavlja opasnost za lokalni vazdušni saobraćaj.

Brojni baloni u obliku suze ranije su pokrenuli spekulacije o stranom nadzoru ili NLO aktivnosti nad Phoenixom početkom aprila, ali su objekti kasnije identifikovani kao baloni za vremenske prilike "Thunderhead" kojima upravlja kompanija Aerostar, prenosi upi.com.

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove redakcije Slobodna Bosna. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Redakcija zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara redakcija nije dužna obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

  1. Lista komentara
  2. Dodaj komentar

trenutak ...